Prvi sastanak sa devojkom

Ok, pozvao si devojku na sastanak, ona je pristala i konacno je dosao taj dan. Veceras ides u provod sa devojkom koja ti se dopada. Izlazite prvi put zajedno.

Ok, pozvao si curu na sastanak, ona je pristala i konačno je došao taj dan. Večeras ideš u provod sa devojkom koja ti se dopada. Izlazite prvi put zajedno. Priprema za prvi sastanak treba da bude temeljna, jer mala sitnica može da ti pokvari veče i totalno uništi šansu kod te devojke. Prvi sastanak je često najvažniji. Po meni, on čini 50% uspeha u zavodjenju. Drugih 50% čine svi kasniji susreti zajedno. Ako napraviš dobar prvi utisak, imaš kasnije fore da zezneš nešto par puta i devojka će ti oprostiti. Ukoliko zezneš prvi sastanak – možda nećeš imati šanse za popravni.

Neću se zadržavati na detaljima koji su vezani za ličnu higijenu – podrazumeva se da moraš da budeš ko iz apoteke. Odeća – zavisno od mesta izlaska, ali izbegavaj da ti prvi sastanak bude suviše formalan. Znači – neki kafić, bez preterane gužve. Izbegavaj diskoteke. Nećeš valjda da budeš ngde sa njom dok muškarci stalno ulaze i izlaze, odvraćajući joj pažnju. Pored toga – možda bane neki njen bivši ili tvoja bivša devojka koju si nešto zeznuo, pa ti sitnom upadicom totalno zezne veče.

Vratimo se na odeću. Odeća treba da bude neformalna, ali umerena. Neki lep parfem, sat, cipele, ne patike. Preporučujem da boje odeće budu toplog tonusa, jer to izaziva osećaj opuštenosti i prisnosti. Frizura sredjena, uredno obrijan. Ukoliko si sredjen, devojka to povezuje sa tvojim životom – znači da je i on stabilan i sredjen. Poželjno je da jedan detalj koji nosiš bude vidljivo skup. Nebitno da li je to sat, cipele, sako, košulja ili nešto treće. Bitno je da kad devojka to vidi – shvati da je taj detalj skup, ali nemoj to nikako da potenciraš. Ona će već to primetiti iako ti ništa verovatno neće reći.

Ako ideš kolima na sastanak potrudi se da su kola sredjena, čista, ubaci neki osveživač (preporučujem vanilu – podseća na kolače, kuću, sigurnost). Ako si pušač i pušiš u kolima – obavezno isprazni pikslu, nemoj da pušiš u kolima dok se vozite. Kupi neke bombone (mentol i sl) i ostavi ih u kolima, možda zatrebaju za kasnije. Spremi muziku koju najviše voliš, ostavi cd u kolima. Potrudi se da imaš cd sa raznim pesmama, više vrsta – za slučaj da joj se tvoja muzika ne svidja. Suvozač sedište pomeri do kraja unazad, da bi imala dovoljno mesta kada sedi, da se oseća komotno i bez pritiska. Ubaci u pregradu nešto para i one bombone koje sam već pomenuo. Ubaci takodje i flašu vode (pola litra).

Nadji dva dobra prijatelja i obavesti ih gde ćeš te večeri biti. Zatraži od njih da se u neko doba, odvojeno i sa nekim curama, pojave u tom kafiću i da ti se jave. U sledećem članku ću pojasniti njihovo ponašanje kad vas budu videli.

Pre nego kreneš na sastanak sredi stan, za slučaj da je večeras dovodiš kod sebe. Ukloni sve nepotrebne stvari, očisti ga. Nemoj da preteruješ. Postavi negde sliku svoje porodice. Ubaci još par slika. Ostavi lampu da gori. Pripremi temperaturu u stanu, neka bude negde oko 22C. Zatvori venecijanere (ako ih imaš). Proveri da li imaš dobru zalihu pića. Obavezan inventar: viski, vino, pelinkovac, vodka, kola, djus, instant kafa. Proveri šta imaš u frižideru. Obavezan inventar: kačkavalj, puding, ovsene pahuljice, mleko. Isključi fiksni telefon – pošto izlaziš, neće ti trebati. Ako se ne vratiš sam – opet ni neće trebati. Par aromatičnih sveća uvek dobro dodje. 

Pozovi kafić u koji želiš da je vodiš. Rezerviši dva mesta, daleko od vrata, separe je idealan. Može biti vrlo neprijatno da upadneš u kafić i shvatiš da nema slobodnog mesta. U tim trenucima je najteže setiti se alternative, jer ona može poremetiti čitav plan.

Ok, manje – više, to je priprema za tvoj prvi sastanak, moj lični predlog. Naravno, možeš da improvizuješ, ali osnova je ista – sredjivanje sebe, sredjivanje stana, sredjivanje auta, sredjivanje mesta na koje želiš da je vodiš.


pregleda:

ključne reči: prvi sastanak prvi sasatanak sa devojkom sastanak sa devojkom

objavljeno: 2013-07-14