NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sta nam jun 2018 donosi u ljubavi? Kome staru ljubav a kome neizvesnost?

Zasto Jarčevi i Vage moraju biti naročito oprezni. Koga očekuje poseta stare ljubavi?

Sta nam jun 2018 donosi u ljubavi? Kome staru ljubav a kome neizvesnost?

Novi mesečni period je pred nama a sa njim i nove planetarne energije, novi aspekti, nova ljubavna iznenađenja. Za nekoga prijatna za nekoga bolna, nekome zanimljiva... Pred nama je period tokom kojeg će biti formiran jedan od težih emotivnih aspekata a to je najpre opozicija Venere i Plutona a odmah zatim i kvadrat Venere i Urana. Uprkos tome, mesec započinjemo pod uticajem jednog veoma lepog aspekta u koji su uključeni opet Venera i Jupiter, planeta sreće i ekspanzije. Tako ćemo na samom početku meseca imati utisak da nas čeka jedan zanimljiv, uzbudljiv, strastven mesec prepun novih mogućnosti...ipak očekivanja ne treba da budu prevelika. Ovaj lep, veoma poželjan aspekt vrlo brzo zameniće navedene opozicije, kvadrati...dosta iskušenja za mnoge od nas. Uz to, tokom juna čak dve planete kreću retrogradno, najpre Neptun a zatim i Mars. Kako nas retro planete često vraćaju na prošlost, podsećaju na nedovršene stvari, kontakte, odnose realno je očekivati da će jun zapravo biti početak takvih energija koje će nas pratiti i tokom narednog perioda. 21. juna Sunce ulazi u sazvežđe Raka i time označava početak leta. To je dovoljan razlog da usprkos svemu budemo srećni, da se naoružamo strpljenjem, suočimo sa izazovima koji se naziru jer odlaganje problema čini ga samo većim. Kako i na koji način će svi ovi aspekti na ljubavnom, emotivnom planu da se odraze na svakog od nas, ko će bit suočen sa problemima, ko će imati neku novu priliku a ko će morati da se osvrne na prošlost pročitajte u nastavku.

Rođeni u znaku Ovna od 14. juna mogu očekivati ulazak Venere u njihovo polje ljubavi što je u veoma značajan i lep položaj, posebno za pripadnike ovog znaka koji su i dalje slobodni. Ipak, vrlo brzo već nakon par dana, Venera formira kvadrat sa Uranom što može biti veliki izazov za pripadnike ovog znaka koji su u vezi. U jednom trenutku više niste sigurni da li je veza u kojoj se nalazite ono pravo, osećate pritisak, gušenje i zbog toga možete poželeti da izađete iz ovog odnosa. Sve dok traje ovaj aspekt negde do 20. juna Vaš odnos je ugrožen.

Osim manjih problema početkom meseca, posebno za one koji su u braku, rođeni u zodijačko znaku Bika, mogu očekivati jedan relativno miran mesečni period na polju ljubavi. Obzirom da će Merkur, vladara Vašeg 5. polja od 13. juna pa skoro do kraja meseca boraviti u Vašoj 3. kući, možete očekivati mnoga nova poznanstva, pretežno sa mlađim osobama od kojih jedno može prerasti u emotivni odnos. Ipak, pitanje je koliko ćete biti ispunjeni i zadovoljni u ovom odnosu.

Dragi Blizanci, Venera je prirodni vladara Vašeg polja ljubavi što znači da se mnogi aspekti, dešavanja i okolnosti opisani na početku ove analize u velikoj meri odnose i na Vas. Jun počinjete uz jedan optimistični stav, možda i povoljne prilike na ljubavnom planu, nova poznanstva sa osobama koje imaju strano poreklo ili veze, kontakte sa inostranstvom. Problem nastupa nakon 10. juna kada polako počinju da se formiraju izazovni aspekti a koji mogu uticati kako na novonastale veze tako i na veze koje traju duži vremenski period. Opozicija Venere i Plutona može trajno narušiti Vašu ljubav a kvadrat sa Uranom koji vrlo brzo sledi i povremenu ili trajnu razdvojenost. Budite oprezni!

Ako sto rođeni u znaku Raka imate tu čast da Venera, planeta ljubavi sve do 13. juna boravi upravo u Vašem znaku. Ovu energiju Venere prenosite još iz proteklog meseca i to jeste period koji nagoveštava lepe prilike na polju ljubavi. Opozicija Venere i Plutona biće formirana već krajem prve nedelje meseca juna, još dok je Venera u Vašem znaku, što znači da to jeste period kada i sami morate biti oprezni. To je ujedno period kada Vas može poneti strast, zanesenost, fizička privlačnost prema nekome ali rađanje iskrenih emocija je pod velikim znakom pitanja. Suvladar Vašeg polja ljubavi krajem meseca kreće retro i to je početak perioda tokom kojeg možete imati potrebu da se vratite na neku ljubavnu priču iz Vaše prošlosti.

Na samom početku meseca, možda kratko ali značajno, bićete pod uticajem veoma moćnog trigona vladara Vašeg polja ljubavi sa Venerom. Slobodni Lavovi tokom navedenog perioda mogu očekivati početak ljubavne veze. Vladar Vašeg polja ljubavi ja u retrogradnom kretanju već duži vremenski period što ukazuje na mogućnost da to bude sa osobom koju poznajete iz prošlosti ili ste ranije već imali neka ljubavna iskustva sa njom. Sam ulazak Venere u Vaš znak od 14. juna neće doneti neke povoljne prilike i dešavanja na ljubavnom planu zbog kvadrata sa Uranom pa je veoma važno da za neke konkretne korake, odluke, sačekate poslednju nedelju meseca juna.

Device očekuje jedan relativno povoljan i miran mesečni period osim u periodu od 14. do 19. juna kada će vladar Vašeg polja ljubavi biti u opoziciji sa Merkurom. To je period otežane komunikacije. Ako ste u vezi ili braku teško ćete pronalaziti zajednički jezik sa partnerom ali ipak situacija nije alarmantna i uz samo malo truda sa obe strane sve ovo možete lako prevazići. Jedan ste od retkih znakova koji ovo leto može dočekati uz adekvatne povoljne energije na ljubavnom planu. Iskoristite to.

Drage Vage, i pored povoljnih energija na početku meseca kroz aspekt Venere kao Vašeg vladara sa Jupiterom ipak očekujte izazove. Mars koji je postavljen u polju ljubavi i dalje je u opoziciji sa Uranom što znači da izazovne energije na emotivno planu nisu prošle. Prva nedelja juna za mnoge Vage može biti veoma izazovna a nestabilne emotivne veze sada lako mogu biti prekinute. Odmah zatim, već sredinom meseca sledi novi izazov za Vas, obzirom da će Uran koji inače vlada Vašim poljem ljubavi biti u kvadratu sa Venerom i to je najava još jednog izazova za Vas. Bilo da ste u braku ili emotivnoj vezi budite oprezni ako Vam je iskreno stalo do odnosa u kome se nalazite. Slobodni osim avanture nije realno očekivati bilo kakvo trajno i stabilno emotivno vezivanje tokom ovog meseca.

Od 19. juna za Škorpije se suočavaju sa početkom retrogradnog kretanja njihovog vladara polja ljubavi. Sasvim iznenada, želeli Vi to ili ne u Vašem životu se pojavljuje jedna osoba iz prošlosti i sudeći po svemu ponovo budi Vaše emocije. Ovo je posebno izazovno za Škorpije koje se već nalaze u ljubavnoj vezi jer to može u velikoj meri uticati na Vaš odnos. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku dobro razmislite kako se kasnije ipak ne bi kajali.

Ako ste rođeni u znaku Strelca očekujte buran početak meseca juna mada to datira još od maja pa za Vas to možda i nije veliko iznenađenje. Svakodnevne svađe sa partnerom, veoma nestabilni odnosi pratiće Vas i tokom prve nedelje ovog meseca. Ako uspete to da prevaziđete očekujte postepenu stabilizaciju ali sa određenim posledicama po Vaš odnos. Ako ste slobodni razmislite o jednoj osobi iz Vaše prošlosti jer ćete krajem meseca imati priliku da ponovo stupite u kontakt sa njom a sasvim je moguće da se tu ponovo rode osećanja.

Ako ste rođeni u znaku Jarca pripadate znaku koji će tokom ovog meseca imati najviše iskušenja na ljubavnom planu. Naime, Venera vlada Vašim poljem ljubavi a ista će tokom ovog meseca biti u veoma izazovnim aspektima najpre sa Plutonom a zatim i sa Uranom. Veoma teške energije koje mogu veoma negativno uticati na Vaš odnos. Mnoge veze tokom juna mogu biti prekinute. Ipak, ne očajavajte, leto je pred Vama a biće mnogo novih i povoljnih prilika za Vas i Vašu sreću.

Povoljan uticaj planetarnih energija na polju ljubavi tokom ovog meseca, posebno tokom prve polovine mogu očekivati rođeni u znaku Vodolije. Naime, Merkur koji vlada ovim poljem boravi upravo u 5. kući i time donosi neke nove prilike i sjajne mogućnosti za emotivno ostvarenje slobodnim Vodolijama. Mnogi od Vas početak leta mogu dočekati u pratnju nove ljubavi. Merkur u ovom polju može doneto poznanstvo sa obrazovanim, komunikativnim i nešto mlađim osobama od Vas. Zauzeti imate priliku da napravite, definišete neke zajedničke planove za budućnost sa Vašim partnerom. I pored činjenice da će Vas vladar biti u kvadratu sa Venerom to ne bi trebalo da ostavi značajne posledice na Vaš ljubavni život.

Ribe očekuje boravak Venere upravo u polju ljubavi sve do 13. juna. To jeste povoljan i značajan period ali za neke pripadnike ovog znaka, posebno one rođenje u poslednjoj dekadi ovo može biti i period velikih strasti ali i razočarenja. Naime, moguća je jedna fatalna ljubav zbog kontakta Venere sa Plutonom, ljubav koja Vam se čini kao sudbinska kao nešto što ste dugo vremena čekali da bi se na kraju usprkos svemu veoma razočarali. U pitanju su jake strasti bez rađanja nekih dubljih emocije i zbog toga ste zaneseni i zaslepljeni, bez mogućnosti da realno sagledate čitavi situaciju. Pokušajte da kontrolišete sopstvene ljubavne apetite i strati kao bi na taj način izbegli eventualno emotivno razočarenje.

Ljubavna veza je nešto što se gradi mesecima, godinama pa i decenijama. Ponekad se ista održava iz navike, straha da ne budemo sami ali ako sama veza nije nešto što će nam doneti potpunu sreću, zadovoljstvo, poverenje i sigurnost sa tim se morao kad tad suočiti. Zato se s vremena na vreme i formiraju ovi izazovni aspekti, aspekti iskušenja kako bi nas naterali da se zamislimo nad sobom, nad sopstvenim emocijama, da definišemo sopstvene želje ali i mogućnosti. Ipak, budite sigurni u jedno...prave i iskrene ljubavi pobeđuju i odolevaju svakom mogućem aspektu, svakom mogućem iskušenju...

Ovaj tekst je vlasnistvo sajta Balkan Astro i objavljen je sa dopustenjem vlasnika pomenutog sajta.Podeli na Facebook-u

ključne reči: ljubavni horoskop jun 2018 ljubav jun 2018