NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Ljubavni horoskop za Septembar 2019. godine

Procitajte nas ljubavni horoskop za Septembar 2019. godine i saznajte sta vas ocekuje u ljubavi.

Ljubavni horoskop za Septembar 2019. godineLjubavni saveti

Ovan

Ljubavni Horoskop Ovan za Septembar 2019

Najpovoljniji aspekt na ljubavnom planu posebno za slobodne pripadnike ovog zodijačkog znaka odigraće se u periodu od 6. do 14. septembra kada postoje i više nego sjajni izgledi za ostvarenje na ljubavnom planu. Postoje veliki izgledi da vašu pažnju privuče nešto starija osoba od vas. Početak ljubavne veze u navedenom periodu može vas učiniti veoma srećnom i ispunjenom osobom. Nešto izazovniji aspekti očekuju zauzete ovnove. Iskušenja u vidu prevare i neiskrenosti prema partneru tokom prvih deset dana septembra mogu veoma negativno uticati a vaš dalji odnos.

Bik

Ljubavni Horoskop Bik Septembar 2019

Sunce, Merkur, Mars i naravno Venera nalaze se upravo u vašem polju ljubavi zbog čega prve dve nedelje donose mnogo dešavanja u tu sferu vašeg života. Imaćete pregršti izbora posebno ako ste slobodni a neka ljubavna dešavanja mogu biti povezana i sa vašim poslovnim aspektom. Preplitanje poslovnih i ljubavnih aspekata mogu vam ovaj mesec učiniti veoma zanimljivim i dinamičnim ali ipak pokušajte koliko god je to moguće da odvojite emocije od posla. Ako ste već u vezi, jedan krizni period od 25. do kraja meseca može doneti poteškoće u vaš odnos. Sledi aspekt koji će vas naterati da razmislite da li je veza u kojoj se nalazite zapravo ono što vi želite.

Blizanci

Blizanci Ljubavni horoskop Septembar 2019

Tokom prve polovine meseca neće biti nekih značajnih dešavanja na ljubavnom planu što vas zapravo samo navodi na to da treba da se usmerite na neke druge sfere vašeg života, prvenstveno na posao. Ipak, kada već 15. septembra Venera i Merkur uđu u znak Vage, vaše 5. polje polako se otvaraju neke nove opcija i na emotivnom planu. Jedno značajno poznanstvo već na samom početku navedenog perioda probudiće leptiriće u vašem stomaku. Ako budete nastojali da novo poznanstvo što više produbljujete izgledi za ostvarenje ljubavne veze zaista nisu mali.

Rak

Ljubavni Horoskop Septembar 2019 Rak

Slobodni rakovi već na samom početku meseca mogu započeti jedno novu ljubavnu romansu i to na jedan veoma zanimljiv čak nesvakidašnji način. Ako planirate neko putovanje, tokom prvih nedelju dana septembra meseca, u emotivnom smisli se možete veoma prijatno iznenaditi. Zauzeti pripadnici ovog zodijačkog znaka doneće neke važne zajedničke odluke koje će imati pozitivna uticaj na zajedničku budućnost. Ono što je ključno u svemu jeste da morate po svaku cenu u tom smislu pronaći kompromis jer neslaganje u planovima i idejama može imati veliki uticaj u negativnom smislu.

Astro Centar

Lav

Ljubavni Horoskop Lav Septembar 2019

Polje ljubavi vam je otvoreno. Jupiter u tom polju konačno donosi onu pravu, dugo očekivani energiju. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi pred vama je period kada ćete početi ozbiljno da razmišljate o tome da vašu vezu podignete na jedan viši nivo da je na bilo koji način konačno ozvaničite. Ako ste slobodni a gajite osećanja prema nekoj osobi izbegavajte da svoja osećanja iskazujete u period od 6. do 14. septembra jer postoji opasnost da vaše namere ne budu shvaćene na pravi način. Sa druge strane najpovoljniji period da nekome priđete sa svojim iskrenim namerama jeste tokom poslednjih pet dana tekućeg meseca.

Devica

Ljubavni Horoskop Devica Septembar 2019

Možda tokom ovog meseca nećete imati baš mnogo vremena ni volje da se usmerite na sferu ljubavi. Aspekti ne nagoveštavaju neka značajna dešavanja ili promene a shodno vašem trenutnom emotivnom statusu. Za slobodne device izvesne su kratkotrajne avanture tokom druge polovine meseca ali za sada bez naznaka za neko trajnije i dublje emotivno vezivanje. Poslovne promene zahtevaće malo drugačiju, novu organizaciju za pripadnike ovog znaka koji su u braku.

Astroloski Centar

Vaga

Vaga Ljubavni Horoskop Septembar 2019

Kada 15. septembra Venera i Merkur uplove u vaš znak doneće i jednu potpuno novu energiju na ljubavnom planu. Ako ste slobodni nikako nemojte zanemariti jedno novo poznanstvo koje vam ovaj aspekt može doneti. Kako vreme bude odmicalo a vaše druženje sa tom osobom postane intenzivno u jednom trenutku možete shvatiti da tu postoji i nešto više od samog prijateljstva. Bez obzira kojeg ste pola ne oklevajte da kada osetite da je pravi trenutak pokažete svoja osećanja jer će sam razvoj ovog odnosa u velikoj meri zavisti od vas. Ako ste u vezi ili braku sredinom meseca vaša očekivanja od partnera mogu biti nerealna i zato je veoma važno da pokušate da u tom smislu budete umereni kako ne bi ugrozili vaš odnos.

Skorpija

Ljubavni Horoskop Skorpija Septembar 2019

Bračni problemi ili nesuglasice u vezi, kroz iskrenu i kvalitetnu komunikaciju tokom prvih 14 dana septembra mogu biti uspešno rešeni i prevaziđeni. Ako vam je stalo do odnosa u kome se nalazite, ozbiljno poradite na tome. Slobodne škorpije moraju obratiti pažnju na to sa kim stupaju u komunikaciju pa i emotivne odnose jer postoji opasnost da vas jedna osoba, posebno sredinom i krajem meseca iskoristi za neke svoje potrebe i da na taj način izostanu iskrena osećanja a kao posledica svega može uslediti vaše razočarenje. Za početak ozbiljne emotivne veze ipak sačekajte početak sledećeg mesečnog perioda.

Strelac

Ljubavni Horoskop Strelac Septembar 2019

Ljubavni aspekti za strelčeve biće naglašeni od 2. do 9. septembara i to sudeći po aspektima može biti jedini povoljan i značaja period tokom ovog meseca pa ako ste i dalje sami nemojte propustiti ovu priliku. Nova poznanstva, druženja mogu u jednom trenutnu probuditi emotivno interesovanje za jednu osobu koja se po svojoj prilici bavim javnim poslom ili se nalazi na nekoj od značajnih rukovodećih funkcija. Ova osoba ne samo da može ispuniti vaša emotivna očekivanja već postoje i sjajni izgledi da vam pomogne i da podršku i u poslovnom smislu.

Jarac

Ljubavni Horoskop Jarac Septembar 2019

Zanimljiva je vaša trenutna pozicija iz razloga što se poslovni aspekti vezani za inostranstvo prepliću i sa vašim ljubavnim aspektima. Kako je moguće i realno ostvarenje na poslovnom planu kroz inostranstvo tako je moguće i emotivno ostvarenje sa osobom koja potiče iz inostranstva, živi u drugoj zemlji, ili je trenutno za vas potpuni stranac. Ako ste u braku neće biti značajnijih promena ali imajte u vidu da je potrebno da malo više vremena posvetite svom partneru i samoj porodici.

Vodolija

Ljubavni Horoskop Vodolija Septembar 2019

Zbog naglašenog 8. polja i vaše strasti će biti posebno naglašene. To neće predstavljati veliki problem za vas ako ste slobodni jer ćete se samo lako upuštati u razne neobavezne avanture koje i pored vaše želje teško mogu prerasti u nešto trajnije i ozbiljnije tokom ovog mesečnog perioda. Sa druge strane, ako ste u vezi, očekujte dosta izazova. I najmanji problem u vašem odnosu može vas naterati da se prepustite nekom od ljubavnih iskušenja a kada ovaj period prođe već krajem meseca možete biti suočeni sa osećanjem krivice i kajanja. Ako vam je zaista stalo do veze u kojoj se nalazite budite oprezni i promišljeni.

Ribe

Ljubavni Horoskop Ribe Septembar 2019

Aspekti na polju ljubavi su vam takođe naklonjeni. Mnogo lepih pozitivnih trenutaka mogu očekivati ribe koje su već u emotivnoj vezi i sve to vas može podstaći da krenete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa vašim partnerom. Za slobodne ribe značajan je period od 4. do 14. septembra kada postoje sjajni izgledi da konačno započnete emotivnu vezu sa osobom koja vam se dopada, sa kojom ste već duže vreme u kontaktu i ako se to ostvari upravo u navedenom periodu izgledi za uspeh te veze su i više nego dobri.

Ljubavni saveti

Podeli na Facebook-u

ključne reči: ljubavni horoskop ljubavni horoskop septembar 2019 ljubavni horoskop septembar