NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Ljubavni horoskop za Oktobar 2019. godine

Procitajte nas ljubavni horoskop za Oktobar 2019. godine i saznajte sta vas ocekuje u ljubavi.

Ljubavni horoskop za Oktobar 2019. godineLjubavni saveti

Ovan

Ljubavni Horoskop Ovan za Oktobar 2019

Tokom većeg dela ovog mesečnog perioda neće biti značajnih i povoljnih prilika na polju ljubavi za sve rođene u zodijačkom znaku Ovna. Ako ste u vezi tenzije se nastavljaju i tokom ovog meseca zbog čega morate biti veoma tolerantni i oprezni kada je Vaš odnos u pitanju. Krajem meseca izvestan je susret sa jednom osobom sa kojom ste ranije imali ljubavna iskustva što Vas delimično može izbaciti iz koloseka.

Bik

Ljubavni Horoskop Bik Oktobar 2019

Ako ste u vezi očekujte turbulentan period sve do 12. oktobra. Bićete pod uticajem veoma izazovnih aspekata i na tom polju Vašeg života. Ako je Vaša veza narušena, nestabilna ista tokom narednih dana može biti prekinuta. Slobodni Bikovi imaće sjajnu podršku planetarnih energija za jedno novo poznanstvo a moguće i emotivno ostvarenje u periodu od 14. do 18. oktobra.

Blizanci

Blizanci Ljubavni horoskop Oktobar 2019

Što se ljubavnih aspekata tiče situacija nažalost nije tako sjajna. Pre svega vladara ovog polja od 5. oktobra kreće retrogradno što znači da neke nove prilike, mogućnosti na polju ljubavi nije realno očekivati. Izvesni su i neuspeli pokušaji da vratite jednu osobu iz Vaše prošlosti. Ako ste u vezi, poseban oprez savetuje se tokom prve polovine tekućeg meseca. Zbog retrogradne Venere ponavlja se kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom pa ako ste ove aspekte i izazovne energije uspešno prevazišli tokom prošlog meseca sada Vas očekuje novi izazov.

Rak

Ljubavni Horoskop Oktobar 2019 Rak

Venera i dalje boravi u Vašem polju ljubavi ali će već od 5. oktobra započeti svoje retrogradno kretanje. Samim tim stvaraju se uslovi i energije koje Vas na bilo koji način mogu vratiti u prošlost. Ako još uvek niste preboleli jednu osobu sa kojom ste imali ljubavna iskustva ovo je prilika da definišete svoj odnos. Ipak, veoma je važno da Vam skrenem pažnju da aspekti Venere nisu posebno povoljni što znači da nije realno očekivati pozitivan ishod ni ovog puta. Ipak, sva ova iskustva mogu Vam pomoći da konačno stavite tačku na sva dešavanja iz prošlosti i konačno krenete dalje.

Astro Centar

Lav

Ljubavni Horoskop Lav Oktobar 2019

Kada je ljubav u pitanju oktobar mesec Lavovima ne donosi neke velike, radikalne promene u ovoj sferi života. Ako ste u vezi očekujte jedan relativno miran i lep period koji ćete provesti sa Vašim partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati povremene avanture ali za sada bez značajnog emotivnog vezivanja. Ipak, jedno novo poznanstvo nazire se tokom poslednjih dana oktobra meseca a intenzivno druženje ima izglede da se pretvori u emotivnu vezu.

Devica

Ljubavni Horoskop Devica Oktobar 2019

Za slobodne Device izvesno je novo poznanstvo u periodu od 10. do 15. oktobra. Možete upoznati jednu osobu koja je potpuno suprotna po osobinama pa i izgledu partnera o kakvom maštate ali neka posebna energija i harizma ove osobe u velikoj meri može probuditi Vaše interesovanje. Ako ste uvezi ili braku morate malo više pažnje posvetiti Vašem partneru kako bi sačuvali kvalitet Vašeg odnosa. Veoma bi Vam prijalo jedno zajedničko putovanje a posebno povoljan period u tom smislu je od 18. do 22. Oktobra.

Astroloski Centar

Vaga

Vaga Ljubavni Horoskop Oktobar 2019

Za slobodne Vage ovo može biti zanimljiv mesečni period. Imate priliku da upoznate nove osobe, imaćete zaista lepe trenutke i pregršt mogućnosti za razne ljubavne avanture. Možda sve ovo neće rezultirati nekim ozbiljnim emotivnim vezivanjem ali ćete svako imati mnogo prijatnih i uzbudljivih ljubavnih trenutaka. Ako ste u vezi oprez. Želja za avanturom može se probuditi i kod Vas pa morate biti oprezni kako ne bi napravili grešku koja će uticati na Vaš postojeći odnos.

Skorpija

Ljubavni Horoskop Skorpija Oktobar 2019

Nešto već viđeno, nešto kroz šta ste već prolazili na polju ljubavi može se ponoviti i tokom ovog meseca. Venera je krenula retrogradno i ponovo ulazi u nešto izazovnije aspekte koji su tokom proteklog perioda jednom već bili formirani. Stoga, ako ste prevazišli ljubavnu krizu očekujte novo iskušenje. Samo one prave i iskrene ljubavi mogu preživeti još jedna udar ovih teških aspekata koji će biti formirani prvenstveno u periodu od 8. do 15 i tokom poslednje nedelje tekućeg meseca. Slobodne Škorpije za sada bez promena emotivnog statusa.

Strelac

Ljubavni Horoskop Strelac Oktobar 2019

Aspekti na polju ljubavi su nešto povoljniji ali još uvek daleko od idealnog. Ako ste slobodni neće biti nekih značajnih prilika mada kontakt sa jednom osobo putem društvenih mreža može postati sve intenzivniji i ako istrajete u virtuelnom svetu uz neprestanu komunikaciju možete očekivati i lično upoznavanje. Zauzeti Strelčevi moraju obratiti pažnju na odnos sa partnerom u periodu od 8. do 15. kao i u periodu od 18. do 22. novembra. Morate pokazati više razumevanja za potrebe Vašeg parterna ako želite da održite kvalitet Vaše veze.

Jarac

Ljubavni Horoskop Jarac Oktobar 2019

Slične okolnosti kao i na poslovnom planu preslikavaju se i na Vaš ljubavni život. Neki odnos kao da visi u vazduhu. Niti se nastavlja i ide nekom uzlaznom putanjom niti je zvanično prekinut. Iz tog razloga morate pronaći vremena ali i hrabrosti kako bi se suočili i sa ovim problemom. Sve dok to ne učinite nema naznaka za bilo kakvo poboljšanje ili neke nove prilike na ljubavnom planu. Slobodni Jarčevi možda nisu spremni da se emotivno vezuju tokom ovog mesečnog perioda ali avanturistički duh će biti veoma naglašen.

Vodolija

Ljubavni Horoskop Vodolija Oktobar 2019

Slobodnim Vodolijama tokom ovog meseca pažnju može privući jedna osoba koja nije slobodna ili je čak u braku. To može uneti veliku pometnju u Vaš ljubavni život jer će Vaše interesovanje za tu osobu biti veoma naglašeno ali i iskreno. Ipak, pokušajte da ne gajite prevelika očekivanja kako bi na taj način izbegli eventualno razočarenje. Ako ste u vezi, manja ljubavna kriza očekuje Vas sredinom meseca ali to svako nisu problemi koje nećete moći da prevaziđete.

Ribe

Ljubavni Horoskop Ribe Oktobar 2019

Na polju ljubavi je sasvim obrnuta situacija. Početka meseca može doneti tenzije i poteškoće Ribama koje su u vezi pa i braku ali ako budete smireni koliko je to moguće, tolerantni, ove probleme ipak možete prevazići. Ostatak mesece je povoljan a imaćete i snažnu podršku partnera u svim sferama Vašeg života što će Vam biti veoma značajno ali i potrebno. Slobodne Ribe mogu dobiti informaciju kako jedna osoba iz okruženja pokazuje emotivno interesovanje za Vas. Pružite šansu i sebi i toj osobi, što da ne. Značajna ljubavna dešavanja u tom smislu moguća su u periodu od 14. do 17. oktobra.

Ljubavni saveti

Podeli na Facebook-u

ključne reči: ljubavni horoskop ljubavni horoskop oktobar 2019 ljubavni horoskop oktobar horoskop mesecni horoskop